Онлайн магазин за дамски и мъжки дънкови и спортно-елегантни дрехи и аксесоари

0

Връщане и замяна

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

Всеки артикул закупен от Индиго Фешън -  www.indigo.bg , може да бъде върнат или заменен с друг в рамките на 30 календарни дни от датата на доставка.

Артикулите трябва да са в добър търговски вид - да не са ползвани, прани, гладени, изцапани и със запазени оригинални етикет и опаковка.

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

За да замените или върнете артикул/и закупени от Индиго Фешън- www.indigo.bg  трябва да попълните Бланка за връщане и замяна, която се намира в плик придружаващ Вашата пратка. Може да я разпечатате от ТУК или от потребителския си профил (ако сте регистриран потребител). След като я попълните, приложите я към артикула/те които връщате/заменяте,  заедно с копие на документа издаден Ви от куриерската фирма. За изпращане на пратката до нас може да използвате услугите на фирма СПИДИ. Ако решите да използвате друга куриерска фирма, след като опаковате връщания/те артикул/и, залепете отгоре стикера с адрес за получаване, който ще намерите в плика с Бланката за връщане и замяна. Моля, запазете бележката от куриерската фирма, удостоверяваща връщането на продукта/ите.

Адрес за връщане на:  гр. Пловдив, бул. Дунав, офис на СПИДИ 794, тел. 0887 109 182

След приемане на върнатата пратка и преглед на артикулите, наш служител веднага ще се свърже с Вас.

Вие може да върнете  или замените  артикулите, закупени от Индиго Фешън в някой от нашите магазини в гр.Пловдив. Пълна информация за които може да намерите ТУК. За целта в магазина  трябва да представите попълнена Бланка за връщане и замяна и копие на документа издаден Ви от куриерската фирма. 

ТАКСИ ПРИ  ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА 

Куриерските разходи за замяна и връщане на стоката са за сметка на клиента освен в случаите, когато връщането е по вина на Индиго Фешън (дефектен или грешно изпратен артикул).

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМА

Възстановяването на суми става само по банков път в срок от 15 работни дни от датата на  получаване на върнатият артикул. За целта в Бланката за връщане и замяна задължително попълнете името на банката, номер на Вашата банкова сметка (IBAN) и титуляр на сметката. Пратки, изпратени към нас с начин на плащане “Наложен платеж”, нямат да бъдат приемани!

За повече информация или при нужда от помощ, моля свържете с нас.

Контакти:  032 / 80 50 20      0888 006 900

Може да изтеглите бланката от ТУК