Абонирай се за Е-БЮЛЕТИН за да получиш ПРОМО КОД за 10% ОТСТЪПКА

АБОНАМЕНТ ЗА Е-БЮЛЕТИН

На посочения от Вас e-mail ще получите промо код за

10% отстъпка

Отстъпката е валидна само за ненамалени артикули!

Онлайн магазин за дамски и мъжки дънкови и спортно-елегантни дрехи и аксесоари

0

Доставка и плащане

ДОСТАВКА

Доставката на територията на България се извършва с куриерска фирма СПИДИ (Speedy). Времето за доставка на Вашата поръчка ще бъде до 2 (два) работни дни. Всички наши пратки са с възможност за преглед и тест.

По време на празнични дни като Коледа и Нова Година, с оглед на голямата натовареност на спедиторските фирми през този период има голяма вероятност Вашата поръчка да не пристигне в посоченото от нас време, за което надяваме, че ще бъдем разбрани.

Потребителят получава SMS в деня на доставката, в който е упоменат номера на товарителницата и сумата, която трябва да заплати. В случай, че куриерът не открие лицето за доставка на посочения адрес, се свързва с него на посочения телефон, за да бъдат уточнени нов ден и час за доставка. Индиго Фешън не може да гарантира доставка в същия ден, в случай, че вече веднъж сте били посетени.


ПЛАЩАНИЯ

Минималната възраст за пазаруване в INDIGO Fashion е 18 години.

В зависимост от общата стойност на  Вашата поръчка, сумата за доставка може да бъде за наша или Ваша сметка.

Ако общата сума на избраните от Вас артикули е над 79,99 лв, то тогава доставка ще бъде за наша сметка.

Ако общата сума на избраните от Вас артикули е по-малка от 79,99 лв, то тогава сумата за доставка ще е 4,90 лв.

Плащането се извършва с Наложен платеж, в брой и в момента на доставка на пратката. Плаща се на представителя на куриерската служба, след което той щи Ви издаде фискален документ. Желателно е да запазите този документ, защото ще Ви е необходим ако по някаква причина решите да върнете закупеният артикул.