Абонирай се за Е-БЮЛЕТИН за да получиш ПРОМО КОД за 10% ОТСТЪПКА

АБОНАМЕНТ ЗА Е-БЮЛЕТИН

На посочения от Вас e-mail ще получите промо код за

10% отстъпка

Отстъпката е валидна само за ненамалени артикули!

Онлайн магазин за дамски и мъжки дънкови и спортно-елегантни дрехи и аксесоари

0

Връщане и замяна

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

Всеки артикул закупен от INDIGO Fashion - www.indigo.bg, може да бъде върнат или заменен с друг в рамките на 30 календарни дни от датата на получаването му.

Артикулите трябва да са в добър търговски вид - да не са ползвани, прани, гладени, изцапани и със запазени оригинални етикет и опаковка.

ЗАМЯНА НА АРТИКУЛ

За да замените артикул закупен от INDIGO Fashion - www.indigo.bg моля свържете се с нас на някой от посочените на сайта телефони.

Необходимо е да се уточни с какъв друг артикул желаете да замените вече закупеният от Вас. След което ще Ви изпратим новият артикул и когато куриера Ви го достави, ще вземе от Вас този който желаете да се замени. Връщането и новата доставка се заплащат по 4,90лв или общо 9,80лв. Ако новият артикул е с по-висока цена се заплаща и разликата. Ако новият артикул е с по-ниска цена, то тогава той първо трябва да се върне при нас. Ние ще Ви възстановим сумата по банков път, а Вие можете да си направите нова поръчка.

ВРЪЩАНЕ НА АРТИКУЛ

За да върнете артикул закупен от INDIGO Fashion - www.indigo.bg моля свържете се с нас на някой от посочените на сайта телефони.

Необходимо е да се попълни Бланка за връщане, която се намира в плика придружаващ Вашата пратка. Може да я разпечатате от тук: Бланка за връщане и замяна, или от потребителския си профил (ако сте регистриран потребител). След като я попълните, трябва да я приложите към артикула който желаете да върнете, заедно с копие на документа издаден Ви от куриерската фирма.

За изпращане на пратката до нас може да използвате услугите на фирма СПИДИ. Ако решите да използвате друга куриерска фирма, след като опаковате връщаният артикул, залепете отгоре стикера с адрес за получаване, който ще намерите в плика с Бланката за връщане. Моля, запазете бележката от куриерската фирма, удостоверяваща връщането на продукта/ите.

Адрес за връщане: гр. Пловдив, ул. Брезовска 27, офис на СПИДИ 656

След получаване и преглед на върнатия артикул, наш служител веднага ще се свърже с Вас.

Вие може да замените или върнете артикулите, закупени от INDIGO Fashion в някой от нашите магазини в гр.Пловдив. Пълна информация за които може да намерите тук: МАГАЗИНИ. За целта в магазина трябва да представите попълнена Бланка за връщане и копие на документа издаден Ви от куриерската фирма.

ТАКСИ ПРИ ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

Куриерските разходи за замяна и връщане на стоката са за сметка на клиента освен в случаите, когато връщането е по вина на INDIGO Fashion (дефектен или грешно изпратен артикул).

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМА

Възстановяването на суми става само по банков път в срок от 15 работни дни от датата на получаване на върнатият артикул. За целта в Бланката за връщане и замяна задължително попълнете името на банката, номер на Вашата банкова сметка (IBAN) и титуляр на сметката. Пратки, изпратени към нас с начин на плащане “Наложен платеж”, нямат да бъдат приемани!

За повече информация или при нужда от помощ, моля свържете с нас.

Тел: 0888 006 900 / 032 80 50 20

e-mail: [email protected]

Може да изтеглите бланката и от тук: Бланка за връщане и замяна.