Абонирай се за Е-БЮЛЕТИН за да получиш ПРОМО КОД за 10% ОТСТЪПКА

АБОНАМЕНТ ЗА Е-БЮЛЕТИН

На посочения от Вас e-mail ще получите промо код за

10% отстъпка

Отстъпката е валидна само за ненамалени артикули!

Онлайн магазин за дамски и мъжки дънкови и спортно-елегантни дрехи и аксесоари

0

Връщане и замяна

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

Всеки артикул закупен от INDIGO Fashion, може да бъде върнат или заменен с друг в рамките на 30 календарни дни от датата на получаването му. За целта не трябва да е ползван, пран, гладен или изцапан. Трябва да е със запазен етикет и опаковка.

ЗАМЯНА НА АРТИКУЛ

За замяна на артикул, моля свържете се с нас на някой от посочените на сайта телефони, за да се уточни с какъв друг артикул желаете да замените. След това ще Ви изпратим новият артикул и когато куриера Ви го достави, ще вземе от Вас този който искате да се замени. Куриерската услуга по връщането и новата доставка е 9,80 лв. и се заплаща от Вас. Изключение са случаите при които връщането е по наша вина (дефектен или грешно изпратен артикул). Ако новият артикул е с по-висока цена, към куриерската услуга се добавя и разликата в цената. Ако новият артикул е с по-ниска цена, то тогава той първо трябва да се върне при нас. Ние ще Ви възстановим сумата по банков път, а Вие можете да си направите нова поръчка.

ВРЪЩАНЕ НА АРТИКУЛ

Необходимо е да се попълни Бланка за връщане и замяна, която се намира в плика придружаващ Вашата пратка.
За изпращане на пратки до нас, моля използвайте услугите на куриерска фирма СПИДИ. След получаване и преглед на върнатия артикул, наш служител веднага ще се свърже с Вас. Също така може да замените или върнете артикулите и в някой от нашите магазини в гр.Пловдив. Информация за тях може да намерите тук: МАГАЗИНИ. За целта в магазина трябва да се представи попълнена бланката за връщане.

Адрес за връщане: гр. Пловдив, ул. Брезовска 27, офис на СПИДИ 656

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМА

Възстановяването на суми става САМО по банков път в срок от 15 работни дни от датата на получаване на върнатият артикул. За целта в Бланката за връщане и замяна задължително се попълва името на банката, номер на банкова сметка (IBAN) и титуляр на сметката.
Пратки, изпратени към нас с начин на плащане “Наложен платеж”, нямат да бъдат приемани!

За връзка с нас:
Тел: 0888 006 900 / 032 80 50 20
e-mail: [email protected]